Personvern

Hva slags informasjon samles inn?


Vi mottar, samler inn og lagrer all informasjon du oppgir på nettstedet vårt eller gir oss på annen måte. I tillegg samler vi inn IP-adressen (Internet Protocol) som brukes til å koble datamaskinen din til Internett; Logg Inn; epostadresse; passord; datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi kan bruke programvareverktøy til å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert svartid på sider, lengden på besøk på bestemte sider, informasjon om sideinteraksjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-postadresse, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Hvordan samles informasjonen inn?


Når du gjennomfører en transaksjon på nettstedet vårt, som en del av prosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke årsakene som er angitt ovenfor.

Hvorfor samles slik personlig informasjon inn?


Vi samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

  1. Å tilby og betjene tjenestene;

  2. For å gi brukerne løpende kundesupport og teknisk støtte;

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte varsler og salgsfremmende meldinger;

  4. For å lage aggregerte statistiske data og annen samlet og / eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å levere og forbedre våre respektive tjenester; 

  5. For å overholde gjeldende lover og regler.

Hvordan lagres, brukes, deles og avsløres besøkendes personlige informasjon?


Vårt firma er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur. 

Alle gatewayer for direkte betaling som tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma, overholder standardene satt av PCI-DSS som administrert av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

Hvordan kan besøkende trekke tilbake sitt samtykke?


Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, kan du kontakte oss på baar-dahlshaandverk@hotmail.com.

Oppdateringer av personvernregler


Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolicyen når som helst, så gå gjennom den ofte. Endringer og avklaringer trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her at den er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og / eller avslører den. 

Spørsmål og kontaktinformasjon


Hvis du vil: få tilgang til, korrigere, endre eller slette personlig informasjon vi har om deg, blir du invitert til å kontakte oss på baar-dahlshaandverk@hotmail.com.